Recreatieplassen


Recreatieplassen


Recreatieplassen zijn de ideale locatie voor grote kano events en groepen die geen tocht willen varen. Voordeel van recreatieplassen is dat ze overzichtelijk zijn, er zijn veel faciliteiten en de kano activiteiten zijn makkelijk te combineren met andere water of land onderdelen.


Kanoverhuur Oost heeft toegang tot bijna alle recreatieplassen rond de Veluwe en in de Achterhoek. Bij het huren van kano's voor op recreatieplassen moet je rekening houden met een toeslag van € 2,50 p.p. met een minimum van € 35,00. Daarnaast moet je rekening houden met parkeerkosten. En hiervoor moeten wij schriftelijk een aanvraag indienen bij Leisure Lands.


Tussen Apeldoorn en Zutphen

Giesbeek (bij Arnhem)

Bij Doetinchem

Voorwaarden recreatieplassen

Bij recreatieplassen hanteren wij een minimumbedrag van €300,00 excl. transportkosten.

Heeft u minder kano's nodig? Dan is dit uiteraard geen probleem. Wij kunnen u dan de optie peddelplek Lochem & Almen aanbieden. U vaart dan op rivier de Berkel. Bij een peddelplek vaart u altijd terug naar het startpunt en er zijn geen minimum aantallen of transportkosten aan verbonden. (De makkelijkste en goedkoopste optie dus).


Bij reserveringen voor recreatieplassen word er per trailer €75,- trailerkosten berekend. Daarnaast worden er transportkosten in rekening gebracht afhankelijk van afstand.


Voor informatie over de peddelplekken druk hier

Voor al onze prijzen druk hier.